La Vall de Gallinera

Per camins           de moriscos             i mallorquins            -LES RUTES -

 

Novetats i actualitzacions (noves rutes per la Vall de Gallinera)

Ací us informarem dels nous senders que s'habiliten a la Vall.

 

Saber més de la Vall ...

 

 

 

 

 

Contacte

Vicent Morera moreravic@gmail.com

Juanjo Ortolà juanjo.ortola@gmail.com

 

Editor

 

Col·laboradors

 

Maquetació 

 

 

 

Ruta 1 - Els pobles de la Vall

 

Campanar de la Carroja.

Podem anar des del poble de Benirrama fins a Benissili sense pràcticament tocar la carretera comarcal només que en dos punts i amb curt recorregut. La ruta que us proposem pot fer-se a peu o amb bicicleta, i només en una petita part la sendera té dificultat mitjana per als qui no estiguen acostumats a les rutes de bicicleta de muntanya. Gairebé tot l’itinerari transcorre per camins rurals, una bona part asfaltats, altres de terra i algun tram també de sendera. A les proximitats d’Alpatró el camí travessa la rambla de Gallinera, per la qual cosa en èpoques de fortes pluges no seria recomanable fer aquest tram.

 

Aquesta ruta ens portarà a conéixer tots els pobles de la Vall.Com que és la més llarga, et proposem diverses alternatives per tal de fer circulars entre dos pobles.

Cadascuna de les 12 rutes va acompanyada, a més de la descripció, d’una fitxa on trobareu resumides les dades d’interès per a poder-la fer només amb una ullada ràpida. També hem inclòs un mapa on hi ha senyalitzat l’itinerari, els llocs d’interès i una taula amb les posicions dels punts en coordenades UTM, en el sistema de referència European 1950. També trobareu un perfil que us ajudarà a conèixer el desnivell i la dificultat. Si hem pensat algunes alternatives, apareixen també esmentades i dibuixades al mapa en línia discontínua.

 

La fitxa tècnica:

 

El mapa de l'itierari: